Friday, 14 November 2014

How to Select the Best Broker to trade in Mcx & Stock Market

In India, its too tuff to select the best broker according to your need, because everyone is showing best in class & awarded by many brokers.
So, its very easy way to select best broker from newtradingway.com
Because generally they help us to select the best broker by which we can decrease the cost of trading in mcx & stock market.

Now, Best Low Cost Broker is Tradejini or Zerodha both charging Rs 20 flat per trade not per lot like others.

For any query call at 09720 620000

Tuesday, 11 November 2014

Top 10 Best Mcx Tips Provider List

Here NeWTRADINGWAY.COM DISCUSS THE LIST OF Top 10 Best Mcx Commodity Tips Provider List

1. www.Bullionguru.com   : Take Free Trial

2. www.FortuneAnalysis.com : Take Free Trial

3.www.MyFirstProfit.co : Take Free Trial

4.www.Capitalvia.com : Take Free Trial

5.www.McxtipsExpert.com : Take Free Trial

6.www.sirfpaisa.com : Take Free Trial

7. www.Profit.biz : Take Free Trial

8.www.way2capital.com : Take Free Trial

9.www.epicresearch.co : Take Free Trial

10.www.commoditysamrat.com : Take Free Trial

Sunday, 2 November 2014

How to make Profit from Stock and Commodity Trading

There are so many ways to make Loss in stock and commodity markets but only 1 way to make Profit in nse stocks , bse stocks & mcx commodity markets.

1. Trade in only 1 lot at a time
2. Nobody crorepati in stock and commodity market
3. Open Account with any broker through Newtradingway.com, because our expert team continuously watching the performance of each and every account
4.Do not use higher margin money
5. do not average your loss and profit trades
6. Use expert free advice from newtradingway.com support center.


Monday, 27 October 2014

How to Open Account in Commodity Market ??

How to open a Commodity Account for Trading?
1. How I can open an account?
Ans :: Its so simple, Our NewTradingway Expert team helps in selecting the brokers
2. What documents are needed to open an account with commodity broker?
Ans ::     Proof of Identity: You can provide a copy of any one of these. Passport, Voter's ID. Driving License, PAN Card (Mandatory)
•              Proof of Residence: You can provide a copy of any one of these: Ration Card, Bank Statement/Passbook, Passport, Voter's ID Card, Driving License etc.
•              Proof of Bank Account: Cancelled Check
•              Photographs
•              Bank Details

3. What are the documents to sign if interested on trading in MCX/NCDEX?
Ans ::  In registration form, you have to fill details and sign in the following section. Some sections are:
              Individual Client Registration Form
•              Client Agreement - MCX and NCDEX
•              Risk Disclosure Agreement - MCX and NCDEX
•              Do's and Don'ts in Commodity Futures Market
4. What are the products traded in MCX/NCDEX?
Ans ::  To find out the latest updates, go to www.mcxindia.com and www.ncdex.com. Please read our website for hot products. We will provide information about all products ASAP.
5. How long it will take to open an account?
Ans ::  It may be within 2 or 3 days.
6. What is the minimum amount required to open an account?
Ans ::  Usually they charge one time registration fee of Rs.100 - 800/- and it may be different within commodity brokers. Sometimes, you can get it at free also or based on some terms/conditions. Also check with them if there is any maintenance fee on a yearly basis.
7. Is this commodity trading a profitable one?
Ans ::  Yes. When you trade in the right commodity, right market, right trend, you will get huge profits. It depends on how you get in and how you get out. Otherwise, you will get huge losses also.
8. What is the brokerage charged by brokers?
Ans ::  Usually brokers charge .05% on your buy leg and sell leg, Now Discount brokers launch unlimited trading plans or flat charges on per trade  and Government taxes. Negotiate with brokers to decrease the brokerage rate. Please read our website for more information.
9. Can some one in abroad or NRI can open an accounts?
Ans :: Yes. Since policies get changed, please speak with commodity broker.
10. Can two different accounts login on the same computer?
Ans ::  Yes.
11. How I will be connected to trading terminal?
Ans ::  From your system, through internet connection, you will be connected to trading terminal. You should have necessary privileges (username and password). Please read this page in our website.
12. What is the minimum amount required for trading?
Ans ::  It's your choice. If you are trading in GOLDGUINEA, then fewer amounts is required. If you are trading in GOLDM, SILVER, ZINCMINI, LEADMIN then you need some more amount. All depends on the product that you choose and margin required by broker. Please read this page in our website.
13. How I can transfer money to my online trading account?
Ans ::     By Cheque or Demand Draft or Net banking transfer
•              By doing online transfer from your bank account to online trading account. After that, speak to the service representative and make sure that is credited in your online trading account.
14. Can I close the account immediately?
Ans ::  Yes. If you have outstanding positions, you can square it and close the account.
15. After closing the account, will I get my balance amount immediately?
Ans :: Yes. If its cheque, within two or three days; if it's online transfer, then it's immediate.
16. If I book good profits, how I can transfer money from online trading account to bank account?
Ans ::  Speak with representatives of your Commodity broker will send cheque to your address. If they have tie ups with your bank, then it will be credited immediately based on your request.
17. Will I get tips from commodity broker?
Ans :: Most of them have research team and they will be guiding you. If you need help, please reach us at newtradingway.com
18. What kind of assistance I can get from service representative of commodity broker?
Ans ::     Opening an account
•              Teaching you how to do trading
•              Informing about tips/research
•              If you are not able to place orders, they can do it for you
•              Squaring off your positions

•              For collecting checks and sending checks to you

Sunday, 26 October 2014

How to Open Trading account in Mcx Markets

There is so simple way to Open Account in Mcx Trading

Here the So Simple Stages ::

1. Select the Best Broker in your Area or Online who offering best services
2. Visit or Contact with Broker office
3. Collect the information or voucher containing the list of Document Required for fulfilling the KYC Details
4. Select the Lowest Brokerage Plan
5 .Select the Online or Offline Mode
6. Broker give you introductory kit , which containing the Welcome Letter, Your Client Code
7. Start Trading ......................

For More Information Call to 9720620000

Happy to Help You